Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är så glad att jag har er


Vänner

En vän är en fast

person med stor empati

även i stormen




Bunden vers (Haiku) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-02 16:16



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en välformulerad haiku men ett viktigt budskap...just vänner är så viktigt för välmåendet och livslyckan...
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt