Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De tillhör dig

De handlar om livet.
Om solen och månen.
Om skogen jag älskar.
Om de våta gatorna om natten.
Om vackra vintervyer i min hemstad.
Om utsikten från min favoritbar.
Om vattnet som lever genom staden.

De handlar om livet.
Om människor jag älskar.
Om människor jag upplevt.
Om människor jag förlorat.
Om människorna utanför mitt favoritcafé som skyndar i livet.
Om människorna på sommaren barbenta och leende.

De handlar om livet.
Om oron i kroppen.
Om värken om natten.
Om brustna hjärtan.
Om rädslan för att älska.
Om känslan av att förlora.
Om dödens evighet.

De handlar om livet.
Om morgondagen.
Om gårdagen.
Om en film i sängen en sen natt.
Om långa telefonsamtal med dig.
Om din arm kring mig.

De handlar om livet.
Mina tankar.
Men de tillhör dig.
Bara dig.




Fri vers av Glittra G
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-02 16:53



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Och nu tillhör allt det oss, som läst Din fina text! Tack.
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G