Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min ilska och vrede under en svår separation jag genomgick 2006
Skrivet till denna person som gjorde mig så illa



Lämnad på bottenskrapet

 

 

 

 

Lämnad på bottenskrapet blev jag
Du såg inte mig
Du bara kasta skit över mig
jag var aldrig nog för dig aldrig någonsin


Jag gav mig själv och hela mitt hjärta helt i dina händer
Men du svärta ned allt i vår kärlek som jag trodde på


Lurad och dum var jag som trodde på dina ord
Aldrig kan jag förlåta ett såndant svek


Jag vill bara lämna allt bakom mig nu
Jag måste kämpa för min överlevnad
För min framtid som du ändrat på i ett svep
För en framtid jag blivit lurad på av dig


Har så mycket jag vill säga dig
Vad ont du gjort mig
Jag gav dig allt


Men jag räckte inte till min sjukdom var ivägen för dig
Du orkade inte men orkade jag då
Har du tänkt på det


Jag bar allt men du sa inget till mig att du mådde dåligt över att ha en kvinna
som är sjuk

Om du hade sagt nått hade vi iaf kunna pratat om det
Jag gjorde allt jag kunde
Men på mitt sätt


Kunde du inte fatta det
Utan du sa bara inget var tillräckligt bra att allt måste jämt bli bättre
Perfekt blir jag aldrig och inte du heller


Men din ilska ditt aggressiva sätt att uttrycka dig på det kunde jag aldrig
förstå , det skrämde mig istället


När du talade till mig har du bara gjort mig illa med dina hårda ord
Varför grät jag
För att du gjorde mig så lessen med din hårda röst
All din negativa kritik


Jag har svalt så mycket skit från dig
Men nu räcker det
Jag tar inte mera nu


Man måste kämpa tillsammans
Man kan inte bara se sig själv i första hand
Inte tänka att jag går över lik om jag inte får som jag vill
Det är din jargong


Titta in i dig själv och se vilket mörker som du lagt över dig själv
Jag har inga bra saker att säga nu om dig
Du har gjort allt på ett sånt fult sätt
Som jag inte trodde om dig
Du trampar på människor
Gör dom illa


Sårar målar skit på allt som kunde vara så fint
Inte ett snällt ord inte en fråga om hur jag mår


Du har så dåligt tålamod och du har aldrig lyssnat på mig
Du har aldrig gett mig tid att på mitt sätt få förklara mig och prata


Nu ge jag mig ut i livet
Jag tänker inte mera hämmas av dig


Dessutom har du ett fattigt språk
Jag är verbal och har talets gåva som du inte förstår
Du ska inte få hindra

mig nåt mera i detta liv

2006




Fri vers av Fånga dagen
Läst 480 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-02 19:58



Bookmark and Share


  Trädflickan
Var glad att du blev av med honom. Han var inte värd din kärlek.
2008-09-05

  Ronny Berk
en uppgörelsens kraftfulla text som skapar frigörelse genom verbaliseringen och ordbruket...ja...
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen