Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning



trådar
väver samman
bildar öden
som ger liv

universum
blandar leken
sprider korten
i livets giv

Moder Jord
mäktig vacker
faller samman
i girig strid

makt och pengar
älskas åtrås
konstgjord lycka
ger ingen frid

trotsa rädslan
släpp vapnen
öppna hjärtat
och bara ge

låt mörkret
sakta falna
öppna ögonen
och se

född frihet
ur kärlekstankar
ljuset segrar
då mörkret flyr

Älska kravlöst
vacker visdom
fyller tomrum
när morgon gryr




Fri vers av yllot
Läst 536 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-03 15:46



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Och här tittar helyllotpoetissan fram. Så underbart skön är din dikt. Och det sägs av en som är alergisk mot rimm. Dock här känns de helt rätt. Mvg.
2008-02-03

  Thurizas
underbart!!!!denna borda alla barn få lära sig i stället för fader vår och annan skit.är det oki om jag skriver ut den och ramar in,eller sätter på kylskåpet? den är sååå jävla fin,*bokmärker*
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

yllot
yllot

Mina favoriter
Jag tror