Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden går...

När kan jag skratta
och känna sann glädje
med sorg i kroppen?

När kan man njuta
av solskenet
med regn i hjärtat?

När kan man äta gott
i goda vänners lag
när det är någon som saknas?

När börjar livet ha en mening
när allt är meningslöst?




Fri vers av Gigi
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-03 16:54



Bookmark and Share


  Messalina
Pricksäkra liknelser, och jag hoppas att det bättrar sig för dig snart.
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi