Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

möt mig då

man hör vårt ljud
det är som ett stort behov
inte längre är vi tagna
kärleken tog jag
och vägrade släppa,
jag ska lätta
bänka mig framför kön
och min kraft kommer att ta slut
ska jag hålla i
eller släppa vid,
man kan skåda vårt hus
där lever två med varann
nära strand
skapar vi
och lägger till vår familj.




Fri vers av daniele
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-03 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele