Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom och gick

Han kom

Han gick

Han kom

Och jag gick...




Övriga genrer av Helena
Läst 362 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-03 20:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En kärleksdikt som sätter sig fast i mitt minne. Rakt på sak!
2019-02-02

  prinscess VIP
en text som väcker tankar det verkar vara lite sorg bakom orden
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Helena
Helena