Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

befrielse

 

jag klev in

över tröskeln

stod kvar med skorna på

du öppnade munnen

jag kände med handen

på bakfickan

tog upp bazokan

gick sedan med ro




Fri vers av Noomi
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-04 16:57



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Härligt..befriande...en inre dröm..om än bara en önskedröm!!!I sin fantasi kan man göra som man vill..och lite till..applåder!!!
2008-02-05

  Inkarasilas
JÄÄÄJ! Holy shit, burn the MF! Vafan härligt pang och fräs. Ujujuj. Xenia halllå där.
2008-02-04

    Seud P Myno
Det slår lock för mina öron.

Imponerande brytning!
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Noomi