Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flower of hell

You are not a flower of hell.
A flower of hell you are not.
Don\'t bloom there.
Don\'t let them ensnare you.
Shards of time fly by without a sound.
Forget that future,
that is becoming smeared with blood again.




Fri vers av sweetdevil_momo
Läst 567 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-04 18:08



Bookmark and Share


  Amy
Hjälp.. Och du som sa att du inte kunde skriva :) Underbart!!
2008-02-05

  sara-alice
Häftig comeback!
2008-02-04

  tatjana
Den var jättefin!
Det är så roligt att du är tillbaks här!!
Har saknat dig :)
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

sweetdevil_momo
sweetdevil_momo