Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klokord
http://www.poeter.se/viewBook.php?bookId=2367




tre ord

sträck på dig!




Övriga genrer av Mattias Josephson
Läst 797 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-04 22:19



Bookmark and Share


    Jojjan
Påminner om min mamma XD
2008-06-29

  LenaLisa
Kanske gör jag det en aning när jag nu vågar mig ut här i poeter.se?
2008-02-06

  Jojo
Har hört det förr.
Och det är lika välbehövligt varje gång!!!

Alla är värda att sträcka på sig.
Tack för påminnelsen.
2008-02-05

  Marreb
mm... rätar upp ryggen och känner hur det knakar.. mm.. skönt.
2008-02-04

  prinscess VIP
bra ord
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson