Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tolka och kommentera gärna hur ni ser den.


Kommer du med?

Ge mig, ge mig en pistol,
så jag nånsin kan få mina vingar!
Åååh, Gör mig hel...
Bara blunda, följa med,
tryck så enkelt och gör mig fel.
Åååh, Inget mer...

Åååh, nu lämnar jag er,
Åååh, för min himmel av stål,
Åååh, länge, aldrig mer tillbaks.
Åååh, sån är jag.
Sakta, sakta, kommer du med?...

Mina tårar, mina tårar gör mig stel.
Gråtet kan inte hjälpa mig mer.
Åååh, ingen som ser...
Fokusera, ser allt nu.
Bara minnas, inte just nu.
Åååh, är det nåt mer?...

Åååh, nu lämnar jag er,
Åååh, för min himmel av stål,
Åååh, länge, aldrig mer tillbaks.
Åååh, sån är jag.
Sakta, sakta, kommer du med?...

Aldrig nånsin, vill jag se.
Kommer du, kommer du med?
Jag är inte bättre än det här.
Släpp mig, släpp mig, aldrig nånsin.
Åååh!, Åååh!, Åååh!




Fri vers av Emil Idre
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-05 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Idre
Emil Idre