Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal text från 2006.


score

under huden sitter alla dom orden
som du för så länge sedan planterade i mig
dom fräter sönder mig inifrån och

jag bleknar fort i landet av skuggor



jag vill spy galla över din blekfeta rygg
och skrika sönder dina trummhinnor
skrika att du snart lyckats med ditt mål:





(att förgöra mig)




Fri vers av orsak
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-05 17:42



Bookmark and Share


  Anne-Li
du kan verkligen konsten att sätta ord på känslor. det är det som är grejen med poesi. Du gör så att jag känner med dig.
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

orsak
orsak