Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den eviga singeln



Den eviga singeln
Drabbades av vingel
På sina stabbiga ben
Drogs ut i sken

Tungan saknar en lekkamrat
En kärleksapparat
Virrar ensam omkring i munnens gapande håla
Verkligheten sammanstråla

Söndags ångesten tränger sig på

Vaknar torr som en öken
Full av sand
Trängtar efter en oas
Fatta en sökande hand

Solbrillor på
Vägras tas av
Munnen proppas med mintpastiller
Superrädd för baciller

Hur fel kan allt gå




Fri vers av lilla t
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-05 22:15



Bookmark and Share


    Trast
Är på grund av smittorisken?
2008-02-08

  MammaMia
Ett häftigt sätt att beskriva ångesten före o efter en festkväll..... Vi vill o sen blir det jobbigt oxå........ Jag är singel o orkar inte riktigt med spelet kring det.....
2008-02-06

  Mats Henricson
En jobbig dag, men.., livet går vidare..
2008-02-06

  Leif Furstedt
Härliga rader, även om tanken i sin linda, var på annan plats.
Vackert formulerat.
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t