Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krångel

Om du visar vitt och tänker svart
om du säger höger och går vänster
om du säger en sak men visar en annan
om du är tyst men behöver kommunicera
om du kommunicerar om annat än du ska

Vad är det då du döljer?




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-06 09:58



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
ja det kan man fråga sig...antagligen både det ena och andra
sånt som inte borde döljas..ja det blir krångligt både för en själv och andra - bra frågat..om än du inte fick nåt vidare svar av mig!!!!
2008-02-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Dåljer?!! Krånglar till
det, för alla tycker jag!
Hade personen visat
sitt jag, att man ju i
något, kunna ta tag!
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt