Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångenskap till Frihet

 

 

 

Tomt och tyst meningslös väntan

Väntan på en vändning i livet

När ska jag börja känna annorlunda

När ska jag vakna med ett leende på läpparna igen

När ska livet kännas outömligt och alldeles underbart igen

Försöker fylla dom tomma hålen men det är svårt

Smärtan av att förlorat så många år av liv gör mig sorgsen

I mina tankar kan jag fly där kan jag göra för allt jag vill och mer därtill

I drömmen så rör jag mig smidigt som en lejon jag kan springa hur fort 
Jag vill och hur långt jag vill

Det finns inget som kan hindra mig längre

långsamt rör sig dagen mot skymmningen

 ännu är det ljust ute men himlen


Är så grå

 lika grå

som mina tankar idag


5/2-08




Fri vers av Fånga dagen
Läst 489 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-06 13:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I drömmen så rör jag mig smidigt som en lejon

Estetiskt tilltalande och sensuellt skrivet.
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen