Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig

Javisst finns du eller ?

Alla bara trampar på

Jag kämpar emot

Det går inte snart längre

Motstridiga känslor blossar inom mig

Det brinnar av ilska

Jag håller på att brista mitt itu

Jag blir så ledsen arg och frustrerad att sitta fast

Att inte våga säga ifrån men inom mig bubblar det av sanningens ord

Jag är en sårad själ och allt går emot mig

Jag vill så gärna att någon ser mig

Jag vet inte vad det är

Men det tar emot

Så jag vill gråta över allt som inte blivit sagt






Fri vers av Fånga dagen
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-06 13:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag ser dig.
Men framför allt: Gud ser dig.
Gråt, skrik, explodera.
Låt det komma.
Varför inte?
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen