Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömnbrist

..nattens brist på sömn

ger dagslångt fånleende..

 

 




Fri vers av Noomi
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-06 18:59



Bookmark and Share


  fågel grå
He, he, hee..
2008-10-06

    Bodil Sandberg
Ja usch hur man blir utan sömn...om än man försöker le..krôppen ä sôm gele!!!!!
2008-02-08

  Fredrik P. VIP
Ja precis!
2008-02-06

  Bjarne Nordbö
Haha, just så.
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Noomi