Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Globala lögnen

 

Gick inte så bra för Al Gore så vad göra?

Miljöproblem men jävligt slagkraftigt sa det va serru!

 

Det är VI som är orsaken till den Globala uppvärmningen,

så låt oss samlas kring detta STORA problem och tillsammans

göra något ÅT det!

 

Funka finfint serru!

Nu är han poppis igen.

 

MEN

Värmen steg före koldioxidhalten, inte tvärtom.

Jorden har inget tak och ÄR inget växthus.

Temperaturen har alltid varierat på jorden.

 

De fryser i Chile och har aldrig haft så kallt!

Sommaren som gick....liksom kom aldrig!

 

Ähhh....bajs på dem!

 

-Älskling, kasta in en pinne i brasan!




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-06 21:56



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Här bränner du en del av skogar och tankar, kul.
2008-02-08

  Inkarasilas
Fyj fasen då och fåglarna kvittrar, sett fucking BLÅSIPPOR ute och katterna tror det är Mars. Hell, upprörd skakad och sprayar mer Hårspray med extra mycket hålstötare i Ozonlagret med ett ooops :/ Ja, de måste verkligen göra något åt detta... Elda på du.
2008-02-07

  korpfjäder
Har du haft en dold mikrofon i någons vardagsrum? Häftigt fångat! Och så förbjudet! Gillar!
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP