Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det är som bäst......


Förtjusande

 

I tidig morgontimma

då stjärnorna lagt sig att sova

Ser en alldeles egen sol glimma

 

Gnistrande glädjespridande

skänker värme inombords

 

När ditt leende når dina ögon

öppnas himlen i ett alldeles

berusande skeende

 

Fångar ögonblicket och njuter dagen

Och fnittrar förtjust

åt alla fjärilarna i magen




Fri vers av nettizen
Läst 372 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-02-07 08:19



Bookmark and Share


    eva m h
Härligt livsbejakande!!
2008-02-10

  glittertindra
fjärilar i magen är underbart... :)
2008-02-09

  Thommy
Vackert, lyckliga du som har en aldeles egen sol som glimma.
2008-02-09

  Ronny Berk
så finsäkert fångas dagen med njutbart fnitter; glädjens värmens
2008-02-08

  Lilla My* VIP
Fnittrandet smittar av sig och det här är en dikt som sprider värme**Fint!!
2008-02-07

    Lindizz
Vilken härlig morgontext, sån skön känsla man fick av denna. Kanon!
2008-02-07

  Söder
En skön och härlig morgondikt.
2008-02-07

  Larz Gustafsson VIP
Glädjefyllt och porlande.
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen