Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kropp och Kärlek



Min kropp är mitt hav

Min ska bli min borg

Min kropp är värd att älskas

Min kropp är värd att omslutas

Min kropp och jag är vänner igen

Varma trygga vackra händer omsluter min kropp och håller mig samman

Min kropp är påsamma ställe den flyter på ett evigt hav

7/2-08




Fri vers av Fånga dagen
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-07 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen