Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som doftar den sistlidna natten


före gryningen
den sistlidna natten
sökte jag
tveksamt
platsen
där du log för första gången
våra händer möttes

sökte jag löftet
om vår längtans dofter
ristade i barken

före gryningen
den innevarande natten
doftar våra längtans händer
när vi ler
med slutna ögon
rister våra kroppar




Fri vers av Ronny Berk
Läst 514 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-02-07 17:02



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2015-01-24

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!!!
2008-03-18

  Michaela Dutius
Allt är som sagt redan sagt men jag vill stryka under det sagda med dubbla streck!!!
Suverän!!!!
2008-03-11

    sunnanvind
åh...sååå vackert!!!
2008-02-21

  isabel louise
ja vad kan man säga, allt är ju redan sagt...men jag skriver det ändå...VACKERT!
2008-02-19

  lodjuret/seglare VIP
att rista sina namn i trädkroppen
får stammen att minnas er kärlek
den kom om våren
med ljuset och solens värme
2008-02-17

  KristinaE
.. härligt kärleksminne.
2008-02-14

    Noomi
vackra doftsköna minnen...
2008-02-08

  Aida*
Sitter här och försöker komma på något unikt som de andra inte sagt, men ack. Jag kan inget annat än att hålla med de andra .. otroligt känsloladdat och vackert!
2008-02-08

    Bodil Sandberg
Enormt känsloladdat och sirligt på en gång..vackraste rader!!!!
2008-02-08

  Lilla My* VIP
Vackraste kärleksord ristade i björkens bark**
*applåderar**
2008-02-07

  Maria Zena Viklund
mycket vackert skönalstrat!
2008-02-07

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Vackert som alltid
2008-02-07

  -Ulla Tilemo- VIP
Så ömsint vackert....när kärlek är som bäst. Den känns!
2008-02-07

  SusanneStrömstedt
Det doftar kärlek...Vackert!
2008-02-07

  Maud Li
Ett skönt avslut före den nästkommande natten!
2008-02-07

  Inkarasilas
Ljuvlighet, rister våra kroppar, nyser här och aah fint.
2008-02-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Diktens ord doftar
och ger att bakom
diktens ord finns
mycket mer...
2008-02-07

    Erika H
Ömsint och speglande vackert. Som tusen stjärnor på klar himmel bländar du dovt men ändå så klart.

Vackert, mjukt och ljuvligt.
2008-02-07

  glittertindra
vackervackervacker... så fin om längtan och dofter och tillsammans...
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk