Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg att du inte älskar mig mer


Det har tagit slut på alla förslag.
Hur jag är tänker, det finns inga fler.
Och det plågar mig ännu, dag efter dag.

Så, säg att du inte älskar mig mer.

Vad hände med den glöden som var?
Varför besvaras ej de blickar jag ger?
Jag såg till mig själv och fick ett svar

Säg att du inte älskar mig mer.

Du tror jag ej märker de gester du gör
Men allt reflekteras i det jag ser.
Du tror jag ej märker när kärleken dör.

Men! Säg att du inte älskar mig mer.

Vår kärlek har överlevt i åratal.
Men allt gott måste få ett slut.
Det är ej med glädje jag gör detta val,
men jag orkar inte mer, nu går jag ut.

För jag vet, att du inte älskar mig mer.
Vår kärlek var bra på många sätt,
men en dag hoppas jag du ser,
den smärta som din stumhet gett.




Fri vers av Jessica91
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-07 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica91
Jessica91