Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hyllning till kvinnan

 

 

Tåren på en kvinnas kind är hennes sätt

att uttrycka sig på:

hennes kärlek,

hennes ömhet,

Hennes ensamhet,

hennes lidelser och hennes stolthet.

 

Kvinnan har styrkor som förundrar mannen:

De tål katastrofer.

De klarar tunga bördor.

De har lycka, kärlek och känslighet.

De ler när de skriker.

De sjunger när de vill gråta.

De gråter när de är lycklig.

De ler när de är nervösa.

De ger av sig själva för att familjen ska ha det bra.

De älskar villkorslöst.

 

Men det finns ett fel på kvinnan!

 

Hon glömmer vad hon är värd!!




Övriga genrer av bipolär2
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-07 23:40



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Åh det var verkligen en vacker hyllning till kvinnan!
2008-02-08

  aftermath
varje rad hyllad omsorg
men villkorslöst...
måste stanna upp i den raden
2008-02-08

  mare VIP
..tack för din hyllning till kvinnan....mycket fint skrivet.....
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

bipolär2
bipolär2

Mina favoriter
När änglar dör