Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar efter att ha läst Marcus Birro Landet utanför


Landet utanför


Världen till mig?
----Hör du mig ?
Jag flyter på en väg av gele
kletig som ett spindelväv.
Kan du höra mig världen??
Alla andra rör sig så fritt medan jag sitter fast i mitt klet.
Medan ni bygger era staket, era häckar och era revir.
Hör ni mig eller leker ni med mig.
Jag vill komma över till era gränser.
Eller står ni bara och tittar på
där innanför
pekar finger, skrattar och hånler.

I så fall vill jag inte va med.
Utanförskapet har sitt pris.

LANDET UTANFÖR




Övriga genrer av bipolär2
Läst 522 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-12 16:02



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jag fastnar för dessa dina tankar - och har läst en del av dig..du skriver oerhört bra!
2010-10-14
  > Nästa text
< Föregående

bipolär2
bipolär2

Mina favoriter
När änglar dör