Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan tillbaka

Det måste vara en lång resa
resan tillbaka

En lång resa
då det kommer en tystnad

En tystnad
då vi ligger överkörda
dödade av våra egna ord
eller hjälpta av dem
till en annan skog

Det är som om tomheten
inte kunde ta emot annat
än mera tomhet

Det är en lång resa
resan tillbaka




Fri vers (Fri form) av bipolär2
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-07 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bipolär2
bipolär2

Mina favoriter
När änglar dör