Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt i tystnaden

Tystnaden är svår.... Det är svårt att vara så tyst
att uthärda så mycket tystnad
utan att vara död
Varför är det så fruktansvärt tyst

Men jag håller mig till tystnaden
till det starka ljuset som bländar mig så att jag inte
kan se mig själv

Levande tystnad
en återstod av lejon som stormar ut ur solens gap!




Fri vers av bipolär2
Läst 1025 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-21 00:04



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En oerhört stark dikt om tystnaden...du skriver enkelt rakt på och likafullt finns ett stort djup - fantastiskt snyggt!
2010-10-14

  Carola Bouvin
Gillar!
2010-08-21

  Anna*
Snyggt!
2010-08-21
  > Nästa text
< Föregående

bipolär2
bipolär2

Mina favoriter
När änglar dör