Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Testamente

Jag vill åka i
en vagn
som tar mig
den gångna tiden förbi.

Där vattnet tar vid
efter jordens massa,
vill jag flyga
med vindarna.




Fri vers av bipolär2
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-20 17:04



Bookmark and Share


  Lhollo
fantastisk!
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

bipolär2
bipolär2

Mina favoriter
När änglar dör