Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Symbolism


Bara två penslar äger jag,

en vit för snö, en svart för träden

en vit för tomheten, en svart för saknaden.


Det finns ögonblick,

då hundar måste tämjas,

med maktlöshet.











Övriga genrer av bipolär2
Läst 929 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2009-08-15 02:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
väldigt väldigt bra!
2010-04-14

  Lavinia Röd
Den här dikten är den i särklass mest geniala och underbara dikten jag någonsin har läst på detta forum, kanske någonsin. Å jag bara undrar, när kommer du åter. Jag vill så gärna läsa mer av dig.
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

bipolär2
bipolär2

Mina favoriter
När änglar dör