Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Kärleken dröjer men själen väntar

en saknad sveper fram

efter något äkta

något jag aldrig haft

aldrig känt


Ur slummer stiger drömmar

väcker längtan

väcker mig


Jag vet inte än vem du är

vad du gör

eller var du finns

men det spelar ingen roll


Jag vet att vi möts nånstans

jag vet det

mitt hjärta vet


I dina armar stillas längtan och drömmen lever


I dina ögon finner jag mig själv

finner inga ord

finner allt


Släpper taget faller fritt och vågar

kärleken skräms men jag vågar

med dig


Jag vet att du finns

att vi möts


Jag vet bara inte när




Fri vers av yllot
Läst 349 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-08 13:18



Bookmark and Share


  coffe
stark och välskriven.....tiden ger given i livet...c
2008-02-10

  jonke
Fina texter, mycket djup!!!!roligt att jag skulle hitta dig här Linda kram jocke
2008-02-09

  Thurizas
så himla bra skrivet! längtan kan tära ibland,men det är det där tärandet som gör att man verkligen uppskattar allt när man nått målet=)

*kramarom*
2008-02-09

  Bjarne Nordbö
Kan det sägas bättre om längtan...säger en som trodde sig sagt allt. Snyggt som faan och äkta vännen. Har du prövat Mötesplatsen...
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

yllot
yllot

Mina favoriter
Jag tror