Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla dem som någon gång tappat bort sitt självförtroende eller styrka. Det tar lång tid att bygga upp, jag vet, men det blir lättare med tiden. Livet består av motgångar och framgångar, låt inte det onda ta kål på dig.


Det var jag.

 

Frustrerande ilska,

passerade i dina ögon.

Det var inte det att du hade rätt,

för det hade du inte.

Det var bara det att det hela blev till en principsak.

 

Du började tro på dina egna lögner,

det blev din verklighet.

Du hade alltid vunnit förut,

varför skulle du inte vinna den här gången?

 

 

 

För att jag stod framför dig.

Det var mig du hade gett dig på.

Om det hade varit någon annan,

hade de antagligen gett dig det du ville ha.

Men det var inte någon av dem som stod där,

 

 

det var jag.

 

 

 

 

Du förlorade.

Du förlorade leken du precis dragit igång.

Men du vann också,

över din envishet.

Jag hjälpte dig vinna över det du ansåg vara omöjligt,

att ge upp.

 

Du förlorade för att du

tjafsade med en människa

som hade styrkan och kraften

gnuggandes längs ryggraden.

 

Det var jag som stod där.

Det var jag.

 

 

 




Fri vers av P o e t r y S o f i e
Läst 763 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-07 17:53



Bookmark and Share


    kalle.b
grymt bra...
2008-03-15

    vemod
Riktigt bra!!!!!
2008-03-09

  Frågetecken?
Ojojoj, vilken bra dikt!
Den blir faktiskt bokmärkt.
(Min första tror jag)
2008-03-08

  Larz Gustafsson VIP
Jag har aldrig haft något självförtroende.
Enklast så.
Då kan man aldrig tappa bort det.
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

P o e t r y S o f i e
P o e t r y S o f i e