Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två sidor som gör att livet är livet


That´s life

Det är tack vare henne som jag mår bra
Det är tack vare henne som jag mår dåligt

Det är tack vare henne som jag vill leva
Det är tack vare henne som jag ibland funderar på om mitt liv egentligen betyder något

Det är tack vare de som jag har trevligt
Det är tack vare de som jag känner mig sviken, nere och förstörd

Det är tack vare de som jag förstår
Det är tack vare de som jag är oförstående

Det är tack vare den som jag klarar att finnas
Det är tack vare den som jag ibland blir osynlig

 

Nu orkar jag inte mer svik och det är då den dåliga sidan tittar fram

 

Men that´s life. Jag får väl ge allt en chans till som jag alltid gör. Jag får väl försöka stå ensam istället för att stödja mig på de.

 

Men jag tycker inte att ni behandlar mig rätt... 




Fri vers av Noname
Läst 354 gånger
Publicerad 2008-02-08 16:32



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Men! tänk jag förstår precis hur du menar... du säger det bäst.. applåd
2008-02-09

    RebeccaW
Coolt:)
Snyggt skrivet, det där dubbla...
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Noname
Noname