Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre diktförsök

Till min skyddsängel - om jag hade någon

Vill Du drömma

mina drömmar?

kan Du lyfta mina skuggor

när jag drunknar i Ditt hår?



Minnen

Fångad i levande sommar

Stelnade syner i köld

Minne som lever

Skimmer som sjunker

spirar ur mörkret



Målning

Svarta grenar sträcker sig

mot gulvit måne

Sammanflätade men ändå stridande

Våta, kalla

kanske sedan länge döda

men ändå längtande mot Något




Fri vers av Olle Nilsson
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-08 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle Nilsson
Olle Nilsson