Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag undrar


du är i kontroll o vet var du ska

är det något du vill veta

framtiden berättar

rymden vi reser i genom är tid

till den första dagen till den sista

du går din egen väg

om någon lyssnar spelar ingen roll


du är du

och jag är jag


under ytan är vi två

lika för alla och olika för oss


vi kan inte gå tillbaka


första dagen är sista akten i det första kapitlet

det spelar ingen rollen vem du är...




Fri vers av Spune-mi
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-08 21:13



Bookmark and Share


  Spune-mi
yeah thats the way it goes
2008-02-08

  Larz Gustafsson VIP
du går din egen väg

om någon lyssnar spelar ingen roll

That\'s me, see.
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Spune-mi
Spune-mi