Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erfarenhet

Erfarenhet är det man får
när man inte får som man vill,
men hur mycket erfarenhet
ska en människa behöva?




Övriga genrer av charlotte hedendahl
Läst 676 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-02-09 00:11



Bookmark and Share


  RogerIvan
Du skriver en klokhet med några få tydliga ord.
Igen.

Erfarenhet är en utav de största rikedomarna.
2008-06-04

  glittertindra
erfarenheten är nog oändlig.... man blir aldrig färdig...
2008-05-04

  papessa
hela tiden får man nya varken man vill eller ej mycket roligt skrivet
2008-05-01

    Lindizz
mycket bra skrivet.
2008-04-27

  Mats Henricson
Nja, delvis, men Erfarenhet är OCKSÅ om man LÄR sig NÅGOT BRA och KAN ANVÄNDA SIG AV DET....
2008-02-13

  * Ammi *
en funderingstext ....
ja hur mkt behöver man? tills allt blir som man önskar kanske?
2008-02-12

  ninna
alldeles mycket,kan aldrig bli för mycket..
2008-02-10

    Aurora Borealis
Mycket bra och kloka ord!
2008-02-09

  aol
det är olika en del lär sig alldrig
mycket kloka tankar
2008-02-09

  Dessie 35
bra fråga det undrar jag med 8) bra text
2008-02-09

  Rolfsdotter
Kort men innehållsrik text...och visst undrar man! Kram Backsippan
2008-02-09

  -Ulla Tilemo- VIP
Det är en väldigt bra fråga! Här har du en text som i sin korthet rymmer så m y c k e t! Applåd
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

charlotte hedendahl
charlotte hedendahl