Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återfall


Sakta rör mänskligheten sig
runt dom försvunna barn
som fanns kvar
Glömdes några
ett misstag ger ökad risk
två hjärtan ska bli en
jag tror det är sant
hjulen spinner på stans charm
rötterna växer igenom
trängseln är nu stor
avståndet är tjockare än vårat blod

Beslagtagna ord fightas emot lust
gardinerna skyddar solens färd genom luft
en blek vägg står inte upp utan ligger ner
för den bit jag stal
ser sängen bekvämare ut men
inte för en
Det är lika bra
att du packar din väska
planerar din sista resa
kanske drar härifrån
du är mitt återfall
och jag behöver glömma allt.




Fri vers av daniele
Läst 136 gånger
Publicerad 2008-02-09 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele