Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med mig ska jag hålla

jag blir glad
så jag simmar för kärleken
på mina söta händer lyser du
och jag vill älska mer
ibland mellan våra vita lakan
och med fjärlismagar vill vi dansa nakna
skvätta vatten på varandra
och hångla i badkar.

Du betyder så mycket
Vi byter känslor
du beskrivs så ofta
att jag får aldrig sova
jag sover aldrig utan dig
men nu vill du blunda
med mig.



Jag älskar dig




Fri vers av daniele
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-09 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele