Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Dig.

Om det blir en natt till av
dessa drömmar som får mig att längta så,
då ska jag sluta sova för gott.
Smärtan och vetskapen som drömmen för med sig
är alltför ourthärdiga för min arma själ och det dystra hjärta.

Om du dyker upp på ännu en nattlig visit,
lovar jag att aldrig mera besöka REM.
De gånger jag har vaknat upp i ångest
och tårar har blivit allt för många.
En natt utan dig är all olycka värd.

För igentligen är det där jag vill ha dig,
på någon plats i livet ska du vara kvar hos mig.
Jag somnar med glädje och förväntningar
brinnandes i mitt bröst, för att snart får jag träffa dig.
Men vaknar till verklighetens morgondag,
med den våta sorgen på min kudde.

Utmana dina leende ögon och lev i ljuset.
Om så inte för någons skull alls.
Hemsök mitt rum så ofta jag vill, som du vill.
Mina stjärnor kommer alltid att lysa för dig.
Jag vet att gjort är gjort, men snälla förlåt mig.
Kom tillbaka. Jag behöver din svarta mask och tröstande hand.

Jag älskar dig. Utan att utnyttja ett ord.




Fri vers av Adnilos
Läst 466 gånger
Publicerad 2005-05-30 13:56



Bookmark and Share


  Frida E
starkt det här..mycket känslor och väldigt vackert!
"Jag älskar dig. Utan att utnyttja ett ord." rysligt fint=)
2005-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Adnilos
Adnilos