Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ju närmare ser vi mindre


Vi ska rädda världen
med vårt ända vapen
min mun är förtrollad
mitt hjärta har sitt eget
ganska tragiskt
letar vi efter hjältar
som kan besegra

Vi slussas vidare som skämt
när något blind ser
luftens hjältar tar dagar
och ler

Tillsammans är vi ett kollektiv
modet fler
mot försvarslinjen har vi glömt
under vårtsinne
blinkar den blinde

Vi kanske inte klarar oss flirtande
vi kanske inte längre förstår
ju närmare vi går







Fri vers av daniele
Läst 156 gånger
Publicerad 2008-02-09 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele