Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är ingen kunnig på engelska så ni vet.


the same


Morning came
like my rain
if tears could fall inside
and i hope
you stand tall
after when i say
is never to late
to clime with faith


My daybreak are close
and i wanna hold
every time with you
like flashlights
can we make love through nights
dream that everything is gonna be fine.


Godmorning love
mabye is´t my mistake or shame
but i understand if you feel blame
im still the same




Fri vers av daniele
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-09 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele