Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Full som ett Ägg

 

 

resa reste åkte for
havet stort större än vanligt
le skratta äta äta dricka drack

dricka mer dansa flörta le le skratta
lägga tuttar rätt dekolletage fram
vicka rumpan glittra ögon blinka le
svaja kliva mötas känna smaka öppna

prata sluddra mysa kyssas hångla tungor
drink sugrör askkopp drink spilla spall spullit
torka cig klamra stol messa kärlek blicka ut ut

hångel borta ögon letar vill ha mer mer mer

mötas hytt?

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 322 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-10 00:12



Bookmark and Share


  Pulsatilla
Skrattar gott åt denna sköna text!
Hej o hopp i hytten!
;}
2008-02-10

    Trast
Åh, jag vill åka båt snart!
2008-02-10

  Inkarasilas
Åka båt båt båten, nä fan missade avgången, skulle sagt Toooooooot när du åkte *svär* Höhö, låter som Helsinki -Tukholma
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol