Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödet

Att segla i vind
efter ödets nyck
och klara av
naturens tryck

Att följa ödet
att styra dit det vill
att inte vilja framåt
när vinden står still

Att tillåta sig
föras med
och inte följa
utstakad led

Att övermannas
av starka stunder
utan att för den skull
gå under




Fri vers av Pebbles Karlsson Ambrose
Läst 196 gånger
Publicerad 2008-02-10 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pebbles Karlsson Ambrose
Pebbles Karlsson Ambrose