Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömhet

Jag känner dig inte
men ser ändå ömhet

Du känner mig inte
hur kommer det sig att du vet?

Du talar om hur bra det ska bli
Vad har du för garanti?




Fri vers av Pebbles Karlsson Ambrose
Läst 222 gånger
Publicerad 2008-02-16 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pebbles Karlsson Ambrose
Pebbles Karlsson Ambrose