Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppgiven

Att bråka, att rensa luft
att inte spela martyr eller överlägset tufft
Att stå upp och säga \"jag står för det här\"
utan att skämmas för den idiot man nu är

Att bli ledsen och att få gråta
att bli förlåten och att förlåta
att inte behöva vara missförstådd mer
så inget sig längre förvirrat sig ter

Men allt jag kunnat göra och velat säga
och slippa tiggandes med undanflykter väja
Att bara erkänna att jag hade fel ibland
allt det där bara rinner ut i sand ...




Fri vers av Pebbles Karlsson Ambrose
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-16 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pebbles Karlsson Ambrose
Pebbles Karlsson Ambrose