Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bagateller

Viktiga saker bestäms inom en sekund
och bagateller trivs man bäst med att älta en stund
Viktiga ting ska tänkas över och smått hållas kort
men vad fan - det är väl ingen sport?




Fri vers av Pebbles Karlsson Ambrose
Läst 198 gånger
Publicerad 2008-02-16 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pebbles Karlsson Ambrose
Pebbles Karlsson Ambrose