Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till Eva Dahlgren


Eva Dahlgren

Det är lustigt att du inget vet
men du har hjälpt mig i en evighet
och fast jag bara hör ekon av dig
tycker jag att du förstår mig

Tålmodigt guidar du mig dit jag vill
när i mörkaste ensamhet livet står still
De slår an strängar i mig - de välkända orden
och ger mig En plats på jorden.




Fri vers av Pebbles Karlsson Ambrose
Läst 366 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-27 12:32



Bookmark and Share


  Louise. J
Hon är en \'stor\' människa!
2008-02-27

  Larz Gustafsson VIP
Det är vad Ulf Lundell har varit med och gjort för mig.
2008-02-27

    Melona
applåd
för din
hyllning!
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Pebbles Karlsson Ambrose
Pebbles Karlsson Ambrose