Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är alla lika

Att vara ensam
av så många
som alla egna
ögonblick vill fånga

Att vara många
av så ensamma
som alla egna
ögonblick vill hörsamma




Fri vers av Pebbles Karlsson Ambrose
Läst 191 gånger
Publicerad 2008-02-16 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pebbles Karlsson Ambrose
Pebbles Karlsson Ambrose