Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missförstånd

Jag såg dig slita hårt
jag visste det var svårt

Jag trodde du var stark
när du bara förlorade mark

Jag trodde du besatt mod
men insåg att du inget förstod

Och jag såg in i ögon, mörka som svartaste sjö
och allt du sa var att du inte ville dö




Fri vers av Pebbles Karlsson Ambrose
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-10 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pebbles Karlsson Ambrose
Pebbles Karlsson Ambrose