Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon annans himmel

Jag är väl medveten om
Att mitt helvete
Kan vara någon annans himmel


Men det gör det inte lättare att andas




Fri vers av Mangetsu
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-10 11:13



Bookmark and Share


  Hennes skratt är glitter
Så himla sant.
vi kan klaga över våra 100 klädesplagg att vi inte kan ha något på oss.
medans barnen springer nakna med drömmar om en tshirt i fattiga länder.
2008-02-15

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen.
Man har sin egna referensramar.
Och de andra har aldrig gått ens en meter i mina gamla nötta skor.

Men min himmel kan aldrig vara någon annans helvete, så vida de inte hamnar utanför den en gång.
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Mangetsu
Mangetsu