Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla vandrar sina egna vägar och din kompass funkar inte på min

Jag vill inte dö
Men låt mig tro att jag vill det
Så att jag kan förstå att livet har guldkanter
(Utan dina ords hjälp)

Jag vill inte dö
Men det du pekar ut som det vackra i livet ger mig andnöd.




Fri vers av Mangetsu
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-10 11:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så du menar att när man orienterar så pekar alla kompasser i olika riktning?
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Mangetsu
Mangetsu