Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mun-mot-mun-metoden skulle inte fungerat



Var din blicks djup
till för att jag skulle drunkna?
Eller ville du bara
att jag skulle förstå kärleksdikter som aldrig förr?

Kanske var din blick bara en varning
för att jag skulle tänka om?
Och aldrig
se dig i ögonen igen?


Man kan drunkna








Fri vers av Mangetsu
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-10 11:45



Bookmark and Share


  dalida_bl
\"Trams eller djupaste sanningen-hur som helst behöll minnet det där uttrycket \"Ögonen hos ett barn som aldrig har fått kärlek\"

Vinkar /dalida
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Mangetsu
Mangetsu